Het storingsmanagement van Booij Machinetechniek
De totaaloplossing voor een up to date machinepark

Het storingsmanagement van Booij Machinetechniek is een totaaloplossing waarmee wij het productievermogen van uw machines maximaliseren, storingen en kosten voor stilstand tot een minimum kunnen beperken en de levensduur van uw machinepark kunnen verlengen.

Onze visie
Door onze ruime ervaring met onderhoud en beheer van machines zien we dat bij veel organisaties storingen ontstaan door een gebrek aan onderhoud en slijtage van de onderdelen. De focus op het snel oplossen van een storing lijkt daarmee logisch, maar met goed storingsmanagement brengt u in onze optiek veel meer zekerheden binnen uw bedrijfsvoering in relatie tot de bedrijfszekerheid van uw machinepark. Met de aanpak van Booij Machinetechniek geven wij uiteraard invulling aan goed en preventief onderhoud en hulp bij calamiteiten. Met ons storingsmanagementplan gaan wij een stap verder.

Voorkomen is beter dan...
Afhankelijk van de noodzaak en uw machinepark, kiest u met het storingsmanagementplan voor de ondersteuning die bij u past. Maximaal storingsmanagement is in onze optiek een combinatie tussen goed gestructureerd preventief onderhoud, het tijdig reviseren van uw machinepark, goed onderdelenbeheer waarmee u de storingstijd tot een minimum kunt reduceren en een partner die er is bij calamiteiten om de storingen snel en adequaat voor u op te lossen. Een deskundig partner die uw machinepark up to date houdt en kosten beheersbaar maakt.

Storingsmanagement voor uw machinepark
Door onze brede dienstverlening en onze ruime ervaring, zijn wij in staat om uw organisatie te ondersteunen bij alle aspecten die nodig zijn om uw machinepark zo goed mogelijk te laten werken. Booij Machinetechniek heeft de dienstverlening vertaald naar verschillende disciplines. U kunt dus samen met ons voor een aanpak kiezen passend bij uw bedrijf en uw machinepark.

Preventief onderhoud
Met het machinebeheerplan brengt Booij Machinetechniek structuur in het preventieve onderhoud van uw machinepark. Goed onderhoud wordt daarmee gewaarborgd.

Reparatie & revisie
Tijdig reviseren en repareren van machines voorkomt storingen en bevordert de levensduur. Booij Machinetechniek zorgt voor de uitvoering.

Onderdelenbeheer
Reserve-onderdelen op voorraad verkort de stilstand bij storingen. Booij Machinetechniek zorgt voor goed onderdelenbeheer voor uw machinepark.

Calamiteitenservice
Bij storing en calamiteiten staat het serviceteam van Booij Machinetechniek klaar om u zo snel mogelijk te helpen zodat u verder kunt.

 

Onze monteurs zijn getraind en/of
werken conform de volgende
richtlijnen


Booij Machinetechniek


Zwettestraat 29-05 | 8912 AV Leeuwarden | Telefoon (058) 843 0095 | info@booijmachinetechniek.nl