• Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerde monteurs
  • Zeer flexibel
  • Altijd oplossingsgericht

Onderhoud & revisie

Storingen zullen altijd voorkomen, hoe doordacht preventief onderhoud ook is. Door middel van specialistisch diepte onderhoud en revisie worden echter ook de niet-zichtbare defecten en problemen zichtbaar.

Wilt u ook dat uw machinepark optimaal blijft presteren? Booij Machinetechniek heeft jarenlange ervaring met complexe en allround technische werkzaamheden.

Flexibel in te zetten vakkennis

Voor de uitvoering van het specialistische diepte onderhoud en de daaropvolgende reparatie- en revisiewerkzaamheden zijn de service monteurs van Booij Machinetechniek flexibel inzetbaar. Booij Machinetechniek haar service afdeling heeft jarenlange ervaring, bij klanten op locatie of vanuit onze werkplaats in Leeuwarden.

Inventarisatie

Wij inspecteren uw machine of specifieke machine onderdelen en zullen samen met u de te vervangen onderdelen en bijbehorende werkzaamheden bespreken.

Voorbereiding

De (urgentie-) onderdelen worden besteld of door de specialisten van Booij Machinetechniek op maat voor uw machines of machinedelen gefabriceerd.

Planning

Zodra de benodigde (urgentie-) onderdelen gereed zijn voor montage zal er in overleg met u  een passende planning opgezet worden om de reparatie werkzaamheden uit te voeren.

Uitvoering

Onze ervaren service monteurs zullen de gewenste en besproken reparaties vakkundig uitvoeren en de benodigde onderdelen vervangen en of repareren.

Met passie voor het vak

Onze service monteurs voeren reparatie, revisie en onderhoud uit op regie van de klanten óf krijgen de regie en voeren de werkzaamheden uit volgens het Booij machine onderhoudsplan. Beide opties worden vol enthousiasme en passie voor het vak uitgevoerd.

Dit wordt sinds de oprichting in 2008 gewaardeerd door onze klanten. Booij Machinetechniek heeft zich vanaf de oprichting altijd ingezet voor een lange langetermijnrelatie met klanten. Vol trots bedienen wij nog steeds de klanten van het eerste uur.

Bekijk onze referenties

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

(058) 843 0095 info@booijmachinetechniek.nl

Onze monteurs zijn getraind en/of werken conform de volgende richtlijnen: